Pratik anlamda, Kupa prensi beklenmedik ve hoş bir sürprizle karşılaşacağımızı gösterir. Prensler genellikle haberci kartları olarak bilinir ve Kupa prensi ile duygular, sezgiler veya iş hayatınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Bir bebeğin doğum, bir nişan veya evlilik, yeni bir aşk ilişkisi veya yeni bir proje teklifi olabilir. Sürprizlere hazırlıklı olun ve onları memnuniyetle karşılayın. Kupa prensi destemizde ters olarak açıldığında, yeteneklerinizi kullanmakla ilgili engellere karşılaştığınızın işareti olabilir. Benliğinizin ifade  edilmek isteyen bir yönü var, ama ne sebeple olursa olsun, kendinizi geri tutuyorsunuz ve ayrıca bu kart ters geldiğinde zihninizin fikirlerle dolu olduğunu fakat bu fikirleri nasıl gerçeğe dönüştüreceeğinizi bulmakta zorluk çektiğinizi ifade eder.

Düz Kupa Prensinin Bize Verdiği Mesajlar 

  • Yaratıcılığını kullan
  • Güzel bir haber alacaksın
  • Duygularının esiri olma
  • Yeni bir sürece gireceksin

Ters Kupa Prensinin Bize Verdiği Mesajlar

  • Yeniliklere gerek duyuyorsun
  • Değişime direnme
  • Bazı şeyleri görmezden geliyorsun
  • Geleceğe dair plan yapmalısın

Kupa prensi, aşk konusunda saf, temiz ve içten birine işaret ediyor olabilir. Eğer hayatınızda herhangi biri yoksa, yakın zamanda böyle biriyle tanışmanız, yaşı kaç olursa olsun temiz ve içten duygularla size yaklaştığını görmeniz mümkündür. Ters kupa prensi tarot kartı, düz anlamının aksine, hayatınıza utangaç, çekingen bir insanın dahil olabileceğine dikkat çekmektedir. Bu durum, ilişkinizin kötü gideceğine dair bir işaret olarak algılanmamalıdır. Karşı tarafa yeterli desteği verdiğiniz sürece istediğiniz aşkı ve ilişkiyi yakalayabilmeniz mümkün olacaktır. Yine benzer şekilde, partnerler arasında iletişim kopuklukları, duyguları içe atma sebebiyle ortaya çıkan sorunlar da görülebilir. İletişim kanallarını açık tuttuğunuza ve elinizden gelen her şeyi yaptığınıza emin olmanız gerekmektedir. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.