Düz kupa altılısı destemizde göründüğü zaman , genellikle cömertlik, saf mutluluk ve çocukluğu ifade eden bir karttır. Geçmişinize, çocukluğunuzun mutlu anlarına dönmek istediğinizi ifade ediyor olabilir. Ayrı yeten bu kart bir istediğinizin gerçekleşeceğinide söyler. Ters kupa altılısı tarot kartı, net olarak geçmişe çok takıldığınızı ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilediğini göstermektedir. Geçmişin üzerinizdeki etkisinden kurtulmanız, kendinizi yeni fırsatlara açmanız gerektiğine işaret eder. Her ne kadar geçmişten gelen bir güven duygusu yaşıyor olsanız da bunun geleceğinizi olumsuz etkileyebileceğini unutmamanız gerekli.  

Düz Kupa Altılısının Bize Verdiği Mesajlar

  • Hatıralar canlanacak
  • Uzaktaki kişiyle buluşacaskın
  • Emeklerinin karşılığını yakın zamanda alacaksın
  • Beklemediğin anda biri sana jest yapabili

Ters Kupa Altısılının Bize Verdiği Mesajlar

  • Yolculuk iptal olabilir
  • Geçmişte takılı kalma
  • Bazı ertelemelere hazırlıklı ol 
  • Daha önce kapanmış bir konu tekrar açılabilir

Düz kupa altılısı tarot kartı, diğer anlamlarında olduğu gibi aşk konusunda da geçmişe dönüşü ifade etmektedir. Geçmişte kalan, eski sevgilinizle, partnerinizle yaşadığınız anılara özlem duyuyor olabilirsiniz. Bu kart, sizi etkisi altına alan bu anılardan kurtulma ve iyileşme vakti geldiğini ifade etmektedir. Eğer ilişkiniz yoksa, geçmiş ilişkilerinize, eski sevgilinize özlem duyabilir, ona geri dönmeye çalışabilirsiniz. Bu durumda kararınızı doğru vermek, iyi incelemek ve gerçekten bunu isteyip istemediğinize karar vermek önemlidir. Özlem duyduğunuz biri var ise bu kişiyle yakın bir zamanda kavuşacağınızıda ifade eder. Ters kupa altılısı, ilişkiler konusunda hala geçmişte yaşadığınıza dikkat çekmektedir. Geçmişte yaşadığınız olayların sizi kötü etkilediğine, kendinizi yeni insanlara veya yeni ilişkilere açmakta zorlandığınıza işaret ediyor olabilir. Kötü bir ilişkinin travmasını yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum, yeni bir ilişkiye başlamanızı zorlaştıracaktır. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.