Düz kılıç yedilisi genel olarak ihanet, aldatma ve gizli bir iş çevirme hakkındadır. Bu kartı çektiğinizde sizin veya hayatınızdaki birinin bir şeyden kurtulmakta zorluk çektiği anlamına gelebilir. Bazen bu kart ayaklarınız üzerinde durmak için bazı kurnazlıklar yapmak zorunda kaldığınızı gösterir, fakat şuan bu yaptığınız kurnazlıkların gün yüzüne çıkacağı konusunda sizi uyarır. Aynı zamanda tarot falınızda bu kartı gördüğünüz anda, çevrenizden bir insanın arkanızdan iş çevirdiğini düşünebilirsiniz. Gizli şekilde hareket eden bu kişinin sonuçlarıyla karşılaşacaktır. Kılıç yedilisi tarot kartı, çevrilen bu gizli işlerin de sonuçsuz ve cezasız kalmayacağını anlatmaktadır. Ters kılıç yedilisi tarot kartı ise, tarot falında çıkan diğer kartlara ve hangi amaçla bakıldığına göre değişkenlik gösteren bir anlama sahiptir. Bu kart, ilk olarak olaylara olan yaklaşımınızı değiştirmeniz gerektiğini ifade etmektedir. Eğer çabalarınız sonuç vermiyorsa, farklı açılardan bakmanız gerektiğini anlatmaktadır. Çevrenizdeki insanların size olan güveninin kırıldığını da ifade ediyor olabilir. Bu güveni geri kazanmak için çalışıyor olsanız da bunu sağlamak için gittiğiniz yolu değiştirmeniz, farklı yaklaşımlar denemeniz gerekebilir. 

Düz Kılıç Yedilisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Gizli işler çevirmemelisin
  • Verdiğin sözleri tutmalısın
  • Gizlediklerin ortaya çıkacak
  • Yanlış yoldasın

Ters Kılıç Yedilisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Hakkını yiyorlar
  • Herkesee güvenme
  • Herkes cezasını bulacak
  • Arkandan gizli işler çevriliyor

Kılıç yedilisi tarot kartının aşk anlamı, aldatılmalara ve kandırılmaya açık bir dönemden geçtiğinizi ifade etmektedir. Eğer yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, bu dönemde çok dikkatli olmaya, mümkün olduğu kadar kendinizi kaptırmamaya gayret etmelisiniz. Aldatılmalara çok müsait bir döneme işaret etmektedir. Yine aynı şekilde, hayatınızdaki insanın sizden bir şeyler saklama ihtimalini unutmamalısınız. Ters kılıç yedilisi tarot kartı ise, ilişkiniz içinde karşılaştığınız sadakatsizlik ve gizli kapaklı durumların artık ortaya çıkmaya başlayacağını ifade etmektedir. Karşı tarafın söylediği yalanlar, sakladıkları ortaya çıkabilir. Yine aynı şekilde, eğer partnerinizden sakladığınız konular varsa bunların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz. Sorumluluk aldığınız ve doğru hareket ettiğiniz sürece bu gibi sorunları daha rahat atlatabilirsiniz. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.