Düz kılıç sekizlisi, çıkmazda olduğunuzu düşündüğünüzde bile bir çıkış yolu olduğunu size garanti ediyor. Sadece yeni bir bakış açısına ihtiyacınız var. Eğer doğru kullanmayı başarabilirseniz, ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Gelen yardım tekliflerini değerlendirebilir veya henüz tam olarak keşfetmediğiniz alternatif bir çözüm bulabilirsiniz. Soruna takılıp kalmak yerine cevabı bulmaya açık olun. Ters kılıç sekizlisi ise, aynı zamanda, kendinizi acımasızca eleştirmeye ve bundan dolayı da acı çekmeye yatkın olduğunuzu gösterir. Kendinizi  kapana kısılmış hissedersiniz çünkü bir şeyi yapmaya çalıştığınız her seferde, iç eleştirmeniniz size bunun neden yanlış ya da yeterince iyi olmadığını söyler ve bu yüzden denemekten tamemen vazgeçersiniz. Ters açılmış kılıç sekizlisi, sizi geride tutan eski davranış kalıplarını ve inanç sistemlerini bırakmanızı tavsiye eder.

Düz Kılıç Sekizlisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Bu esaret gönüllü esarettir
  • Gerçekleri görmezden geliyorsun
  • Artık hayatın hakkında kararları kendin vermelisin
  • Ortada engeller falan yok engeller sadece senin kafanda 

Ters Kılıç Sekizlisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Engeller ortadan kalktı
  • Beklediğin yardım eli gelmek üzere
  • Yeni bir hamle yapmanın tam zamanı
  • Kimseye muhtaç değilsin

Kılıç sekizlisi tarot kartının aşk anlamı, ilişkinizde kendinizi kısıtlanmış hissediyor olduğunuzu ifade eder. Örneğin, partneriniz hayatınıza fazla karışıyor, yaşantınızı kısıtlıyor olabilir. Bu durumu kabullenmek istemeseniz de aslında yaşadığınız stres ve mutsuzluğun kaynağı özgürlük arayışı olabilir. Bu özgürlüğü, ilişkinizi bitirmeden kazanabilmek için mutlaka açık görüşlü olmanız, mümkün olduğu kadar iyi iletişim kurmanız gerekmektedir. İletişim kurup karşılıklı isteklerinizi anlattığınız sürece tüm sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Ters kılıç sekizlisi tarot kartı ise, ilişkiler konusunda aklınıza takılanlardan kurtulmaya başladığınız ve kendinizi doğru düşüncelerde bulduğunuzu anlatmaktadır. İlişkinize bakış açınız değiştiği için her şeyin daha iyiye gittiği bir döneme şahit olabilirsiniz. Endişe, paranoya gibi konular ortadan kalktığı için partnerinizle iyi vakit geçireceğiniz bir dönemle karşılaşma ihtimaliniz çok daha yüksek olacaktır. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.