Düz kılıç onlusu, acılı ama kaçınılmaz bir sona işaret ediyor. Örneğin, bir ilişki aniden sona erebilir, işinizi kaybedebilirsiniz veya bir sözleşme bozulabilir. Birden bire olan ve tüm hayatınızı sarsan böyle bir durumu aklınızın ucundan bile geçirmiyordunuz ama ne yazık ki oldu. Bu şok edici kaybın acısını yaşıyorsunuz ve bir daha sevip sevemeyeceğinizi, iş bulup bulamayacağınızı ya da güvenip güvenemeyeceğinizi merak ediyorsunuz. Zarar görmüş veya ihanete uğramış olsanız bile, kendinize acındırarak ilgi çekmeye çalışmak yerine, bir an önce toparlanıp hayatınıza devam edebilirsiniz. Ters kılıç onlusu ise, kabullenemediğiniz fakat kaçınılmaz olan bir değişimle veya sonla mücadele ettiğinizi gösterir. Direnmenizin, bu durumu uzatmaktan başka bir işlevi olmayacak. Ne kadar acı verse de, yeni bir başlangıç yapabilmeniz için bunu bitirmenin zamanı geldi. Her şeyin bir nedeni olduğuna güvenin ve yaşadıklarınızı anlamak zor olsa da, bunun uzun vadede olgunlaşmanıza ve yenilenmenize yol açtığını bilin.

Düz Kılıç Onlusu Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• Bırak gitsin

• Yolun sonuna geldin artık

• Bu meseleyi daha fazla uzatma

• Bazen direnmek fayda vermez

Ters Kılıç Onlusu Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• Yönünü değiştir

• Yeni bir umut var

• Biraz sabret

• Çoğu gitti azı kaldı

• Yenisi için eskisine veda et

Düz kılıç onlusu tarot kartının aşk anlamı, ilişkinizin sona yaklaştığını, acı ve kavga dolu bir sürece girebileceğini anlatmaktadır. Çeşitli hatalardan veya yanlış kararlardan sonra oluşan bu süreç, sevdiğiniz ile kopmanıza, artık eskisi kadar çekim hissetmemenize sebep olabilir. Bu dönemde, her şeyin sona yaklaştığını ve elinizden gelen bir şey olmadığını kabullenerek hareket etmelisiniz. Eğer ilişkiniz yoksa, bu dönemde geçmiş ilişkilerinize özlem duyabilir, kendinizi melankolik bir hale sokabilirsiniz. Bu dönem, ilişkiye başlamak için uygun bir zaman dilimi değildir. Ters kılıç onlusu tarot kartı ise, geçmişten gelen yaralarınızın sarılmaya başladığına, önceki ilişkilerinizde karşılaştığınız problemlerden kurtulmak üzere olduğunuza dikkat çekmektedir. Yaşantınızda her ne problem olursa olsun, bu yaraların yavaş yavaş sarıldığını, böylece her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.