Düz kılıç kraliçesi, meseleyi eğip bükmeden anlatabilmek gibi, doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olduğunuzu öne sürüyor. Hızlı düşünen ve son derece anlayışlı, gürültü ve karışıklığa müsaade etmeyip, doğrudan konuya girebilen birisiniz. Yorumlarınız, görüşleriniz ve düşünceleriniz tartışılamayacak kadar nettir. Bu açık sözlü ve dürüst tavrınızı başkalarından da bekliyorsunuz. Bu nedenle, bir çok kişi fikrinize saygı duyar ve netliğe ihtiyaç duyduğunda tavsiye için size gelir. Yumuşak yönünüzü ise sadece yakınızda olan insanların görmesine izin verir ve o insanların yanında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ters açılmış klıç kraliçesi ise, karar alırken aklınız yerine kalbinizin sesini dinlediğinizi ifade etmektedir. Bu durum, her konuya çok duygusal yaklaşmanıza, akabinde ise objektif bakış açınızı yitirmenize sebep olabilir. Kendinizi pek çok konuda yanlış kararlar almış şekilde bulabilirsiniz. Ters kılıç kraliçesi, aynı zamanda taş kalpli veya duygusuz bir insana dönüştüğünüz anlamına da gelebilir. İnsanlardan kendinizi uzaklaştırıyor veya duygularınızı açmaktan çekiniyor olabilirsiniz. 

Düz Kılıç Kraliçesi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• Açık fikirli ol 

• O kişinin tavsiyesini dinle

• Aşman gereken son bir engel kaldı

Ters Kılıç Kraliçesi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• O kişiye asla güvenme

• Beklentilerinde gerçekci ol

• Elindeki gücü faydalı işlere kullan 

• Duygularınla değil mantığınla hareket et

• Ne kadar acı olsada gerçeklerle yüzleşmelisin

Kılıç kraliçesi tarot kartının aşk anlamı, bu dönemde ilişkileriniz konusunda fazlasıyla seçici davranacağınızı söylemektedir. Hayatınıza alacağınız insanları seçerken zorlanabilir, herkesi beğenmeyebilirsiniz. Yine aynı şekilde, bu dönemde fazlasıyla özgürlükçü bir yapıya sahip olarak ilişkiden kaçınabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkileriniz de benzer durumlardan etkilenebilir. Kendinizi karşı tarafa kapatmanız, var olan ilişkilerinizin de zarar görmesine, yıpranmasına neden olabilir. Bu gibi durumlara karşı dikkatli olmanız oldukça önemlidir. Ters kılıç kraliçesi ise, manipülatif, soğuk ve taş kalpli birini ifade etmektedir. Bu kişi ilişkinizin dışından gelebileceği gibi partneriniz de olabilir. İlişkinizi yürütmenin zor olacağı bir döneme giriyor olabilirsiniz. Gerek kendinizde gerekse karşı tarafta pek çok davranış değişikliği görülebilir. Bu durumu çözmek için iletişim kanallarını açık tutmanız, hissettiklerinizi karşı tarafa net olarak anlatmanız çok önemlidir. Aksi takdirde ayrılıkla sonuçlanması kaçınılmaz olacaktır. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.