Düz kılıç kralı, entelektüel gücün ve otoritenin bir simgesidir ve arzu ettiği her şeyi elde edecek cesarete ve akla sahiptir. Bu kart bir tarot okumasında göründüğünde, gücünuze ve otoritenize saygı duyulduğunu ifade eder. Her sözünüzün arkasında duruyor ve kendinizi derin bir inançla ifade ediyorsunuz. Bu da insanları etkiliyor. Kılıç kralı, zihninizin net olduğunu, bunun da gerçeği kavrama yeteneğinizi pekiştirdiğini ifade eder. Zaman zaman başkalarına karşı şefkatli olmadığınızdan endişe duyabilirsiniz, ancak şu anda en çok ihtiyacınız olan şey böyle mesafeli olmaktır. Ters açılmış kılıç kralı ise, karar verirken tereddüt yaşadığınız anlamına gelebilir. Ne yapmanız gerektiğini bulmak için zihinsel netlikten yoksun olabilirsiniz. Düşünceleriniz dağınıktır ve panik halinde, kontrolden çıkmış hissediyor olabilirsiniz. Kılıç kralı tipik olarak, kritik kararlar almak için zekasını ve bir duruma ilişkin kesin bir anlayışı kullanan çok rasyonel bir adamdır ancak tersine çevrilmiş bu kart, ihtiyacınız olan kararları almak bir yana, seçenekleriniz konusunda kaybolmuş ve belirsiz hissettiğinizi gösterir. Sonuç olarak, endişelendiğiniz için gerekli kararları ertelersiniz ve genellikle hiçbir şey elde edemezsiniz

Düz Kılıç Kralı Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• Bu iş bu kadar

• Artık zirvedesin

• Bir erkek arkandan iş çeviriyor

• Düşmanlarından daha avantajlı konumdası 

Ters Kılıç Kralı  Kartının Bize Verdiği Mesajlar

• Gücüne hakim ol

• Sabırsızlık etme

• Hamle zamanını bekle

• Adil davranmıyorsun

• Daha mantıklı olmalısın

Kılıç kralı tarot kartı, kontrollü, sakin ve tutkulu bir karakteri temsil etmektedir. Bu kartın aşk anlamı, ilişkilerinize rasyonel, etik ve akılcı yaklaştığınızı ifade eder. Bu durum, ilişkilerinizde romantizmin azalmasına, karşı tarafa duygularınızı net olarak anlatamamanıza neden olabilir. Eğer ilişkiniz yoksa, çekileceğiniz insanların da bu özelliklere sahip olma ihtimali yüksektir. Ters kılıç kralı tarot kartı ise, aşk konusunda bencilliğe ve inatçılığa işaret etmektedir. Partnerinize karşı bencil davranabileceğiniz, hatta kimi zaman istismarcı bile olabileceğiniz bir döneme işaret eder. Yine aynı şekilde, hayatınızda olan kişilerden de benzer karşılıklar alabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamadan önce aklınızın başınızda olduğundan, doğru kararı aldığınızdan emin olmalısınız. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.