Düz kılıç ikilisi zorlu bir kararla karşı karşıya olduğunuz, ancak seçenekler konusunda net olmadığınız anlamına gelir. Her iki olasılık da eşit derecede iyi veya eşit derecede kötü görünebilir ve hangisinin sizi en iyi sonuca götüreceği konusunda şaşkınsınız. Her seçimin artılarını ve eksiklerini tartabilmeli ve ardından bilinçli bir karar verebilmelisiniz. Yüksek benliğinizle en uyumlu yolu seçmek için hem zihninizi hem de duygularınızı kullanınız. Ters kılıç ikilisi ise, zor bir kararla karşı karşıya olduğunuzu ve hangi yöne gideceğinize karar veremediğinizi gösterir. İstemediğiniz iki şey arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorsunuz. İkisininde hakkında olumsuz düşüncelere sahip olduğunuz için doğru karar vermek imkansız hale geliyor. Bu sıkışmışlık hareket alanınızı daralttığı için durum daha da kötüleşiyor. Ayrıca sağlıklı bir karar vermek için ihtiyacınız olan bilgilerden de yoksun olabilirsiniz. Ya da aşırı bilgi yüklenmesi yaşıyor, insanların anlattıklarından bunalmış ve adeta bir bilgi seline kapılmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Sadece konuyla en bağlantılı ve fayda sağlayacak bilgilere odaklanın, diğerlerine kulaklarınızı tıkayabilirsiniz.

Düz Kılıç İkilisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Önünüzde iki seçenek var
• Bu durum biraz daha sürebilir
• Gerçekleri görmezden gelme
• Biraz dinlenmelisin

Ters Kılıç İkilisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Kafanı biraz topla
• Karar vermej için acele etme
• Duygularının esiri olma
• Gereksiz işlerle uğraşma

Eğer ilişkiniz yoksa, kılıç ikilisi tarot kartının aşk anlamı, ilişkiler konusunda ilerleyemediğinizi, sürüncemede takılı kaldığınızı gösteriyor olabilir. Örneğin, iki kişi arasında kalmış, bu nedenle herhangi bir ilişkiye başlayamıyor olabilirsiniz. Eğer ilişkiniz varsa, ilişkinizin monoton bir dönemden geçtiği söylenebilir. Bu monotonluğun zarar vermemesi adına çaba göstermeniz gerekebilir. Ters kılıç ikilisi tarot kartı aşk konusunda ikisi de kötü sonuçlanan bir ikilemi ifade etmektedir. Eğer hayatınızda biri yoksa, karşınıza çıkan iki kişinin de isteklerinize uymadığını görebilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa, partneriniz ve hayatınızın diğer kısımları arasında ikilemde kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi oldukça zor durumlara sokabilir.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.