Düz kılıç dörtlüsü, son zamanlarda, ayrılık travması, ilişki veya aile sorunları, finansal endişeler ve sağlık endişeleri veya stres kaynaklı zor zamanlar yaşıyor olabilirsiniz. Kılıç dörtlüsü bakış açınızı yeniden kazanmak için bazen bir adım geri çekilmek gerektiğini hatırlatır. Ters kılıç dörtlüsü ise, nihayet bir olaydan çıkmak  için gücü bulduğunuz anlamına gelebilir. Ayrıca stres, endişe ve sizi endişelendiren diğer şeyleri ele almaya hazır olduğunuzu da gösterebilir. Ayrıca, uzun bir süre sonra kendinize bakmak anlamına da gelebilir.

Düz Kılıç Dörtlüsü Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • İyice dinlen
  • Henüz hazır değilsin
  • Çok önemli olaylar yaşacak
  • Düşmanlarla savaşmaya hazır ol

Ters Kılıç Dörtlüsü Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Molayı fazla uzatma
  • Toparlan ve tekrar yola koyul
  • Hayata kaldığın yerden devam etmeden önce biraz dinlenmelisin

Düz kılıç dörtlüsü tarot kartının aşk anlamı, ilişkiler konusunda kendinizi geri çekeceğiniz, yalnızlığı tercih edeceğiniz bir dönemi göstermektedir. Bu dönemde, insanlarla ilişkilerinizi sınırlandırabilir, kendi başınıza kalmayı tercih edebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ilişkinizi yıpratmamak için içinizden geçenleri söylemeyi, açık davranmayı ihmal etmemelisiniz. Bir tatile çıkmak, kendinize, yalnız kalarak vakit ayırmak size iyi gelecektir. Ters kılıç dörtlüsünün aşk anlamı ise, özellikle aşk ve ilişkiler konusunda sabırsızlığa, boş yere çabalamaya işaret etmektedir. Kendinizi bu konuda büyük bir stres içine sokmuş olabilirsiniz. Bu stres nedeniyle doğru düşünememe, ilişkiler konusunda doğru kararı alamama ihtimaliniz olabilir. Bu nedenle, her şeyi akışa bırakmanız en doğrusu olacaktır. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.