Düz değnek dörtlüsü tarot kartlarında çıkabilecek en güzel kartlardan biridir. Değnek dörtlüsü niyetimizin gerçekleşeceği, bir kutlama olacağı, mutlu güzel haber anlamına gelir. Bu kart karşımıza geldiğinde mezun olmak,kutlama yapmak,evlilik ,düğün,sevdiklerimizle geçirecek güzel vakitlerin habercisidir. Çıkan diğer kartlarla birlikte daha da anlam katacak olan bu kart ters geldiğinde ise dileğimize hayallerimize giden yolda son bir engele takılacağımızı ve bu engelin bizi biraz zorlayacağına işaret  eder. Değnek dörtlüsünü ters gören kişinin aşamakta zorlandığı bir engelde takılmış olabilir. Aklı aynı durum ve kişilerde kalmış ve bu obsesif düşünce o insanın ilerlemesine engel oluyordur. Ama durumlar ne kadar karışık zor gözükse de halen düzelme ihtimali vardır, ve kartı gören kişi bu sorunları atlatacaktır. 

Düz Değnek Dörtlüsü Mesajları

-Sürpriz gelebilir

-Emeklerinin karşılığını alacaksın

-Hayatında müthiş değişimler olacak

- Sevdiklerinle bir arada olacaksın

Ters Değnek Dörtlüsü mesajları

- Sonuç iyi de olabilir kötü de

- Durumu kontrol altına al

- Beklediğin haber gecikecek

- Sevdiklerini ve seni etkileyen bir sorunla karşılaşabilirsin

Aşk hanesinde gelen düz değnek dörtlüsü evlilik barışma , ciddiyete atılacak adımları temsil ederken ters gelen tarot dörtlüsü ilişkiyi olumsuz etkileyen faktörlerin olduğunu ve bunu ortadan kaldırmamız gerektiğini bize söyler. Düz değnek dörtlüsü kariyer hanesinde çıktıysa kazancımız bereketle artıp çoğalacaktır. Değnek dörtlüsü Ters ise bir şeyler terstir ve kariyer için atılacak adımlara geç kalacağımız konusunda bizi uyarıyor olabilir.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.