Değnek altılısı düz geldiğinde , artık bir şeyleri başarmaya başlamışızdır. İstediğimiz takdir mevki bize çok yakındır. Artık ektiğimiz tohumların meyvesini yemeye başlayabiliriz. Değnek beşlisi kartı ters geldiğinde ise utanç duyacağımız bir olay yaşayabilir, bir kayıpla burun burna gelebileceğimizi bize söyler. Etrafımızdaki fırsatlara açık olup kaçırmamaya çalışmamız konusunda bizi uyarır.

Düz değnek altılısı mesajları

Her şey senin elinde
Nazara dikkat et
Kendinle gurur duy
Artık hayatının ipleri senin elinde
Ne istersen o olacak

Ters değnek altılısı mesajları

Toparlanmanın zamanı geldi
Biraz kendine güven
Yenilmiş olman her şeyin bittiği anlamına gelmez
Yeniden dene
Konuşmaktan çok harekete geçmenin zamanı

Aşk hanesinde beliren düz değnek altılısı ilişkide zorlu süreçten geçildiğini ve ordan çıkıldığını bize söyler. Bu kart geldiğinde evlilik yaşanabilir ya da akıldaki kişiyle aynı eve çıkılabilir kavuşmanın olduğunu bize söyler. İlişki daha ciddi boyuta taşınacak ve çevredekilere bu haber verilecektir. Ters gelen değnek altılısı ise uzlaşma sorunun olduğu ve taraflardan birinin ayrılık isteyebileceğini bize söyler. Bu kartı gördüysek kendimize ya da karşıdaki insana zaman vermemiz gerekebilir. Kariyer hanesinde gelen değnek altılısı ödüllendireceğimiz ve takdir edileceğimiz o süreçteyiz anlamını taşır. Yapabileceğimizin en iyisini yaptığımızı söyler. Ters geldiğinde ise rekabette olduğumuzu ama bunun altını doldurmadığımızı bize söyleyebilir. Bu yüzden en yakın zamanda atılıma geçmemiz gerekir 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.