Kahve Falında Eşek Görmek Ne Anlama Gelir?


Kahve falında eşek görmek tamamen fal sahibinin karakterini işaretler. Fal sahibinin inatçı olduğunu semboller. Bu inat yüzünden bir çok yakın arkadaşı tarafından itici bir profil çizmiştir fal sahibi. Fal sahibinin kahvesinde çıkan eşek baskın huylu bir birey olduğunu da semboller. Aynı zamanda azimli, çalışkan, saf ve temiz düşünceli olduğuna da işaret eder.

Fal sahibi inatçı olduğundan dolayı aşk hayatında da belli sorunları vardır. Kahve falında eşek görmek fal sahibinin karşısına temiz kalpli bir insanın çıkacağı manasına gelir. Lakin dikkat edilmelidir ki yapacak olduğu her inat, çevresindeki insanlara geri adım attırır.

Aynı zamanda falda eşek görmek demek uzun bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolda büyük bir yükün olacağına işaret eder. Bu yolculuk sorumluluk getiren bir iş seyahati de olabilir lakin fal sahibi için ağır bir yük olacak olarak değerlendirilir. Kahve falında eşek görmek aynı şekilde fal sahibinin uzun zamandır görüşmediği bir sevdiğinin ziyareti ile karşı karşıya gelineceğini semboller.

Kahve falında eşek kafası görmek; is hayatında olumlu gelişmelerin ortaya çıkacağını semboller. Bu durumda insanlar fal sahibini parmakları ile gösterecektir. Kahve falında eşek üstünde birisini görmek demek okul hayatıyla ilgili fal sahibinin uzun bir yolculuğa çıkması olarak yorumlanır. Bu durumda fal sahibi ya okulunu değiştirecektir ya da okulun göndereceği bir geziye katılacaktır.

Kahve falında yük taşıyan bir eşek görmek demek; fal sahibinin çok büyük sorumlulukları üstleneceğine ve zor günlerin kapıda olacağına yorulur. Aynı şekilde kahve falında eşeğe binmek demek; uzun vadeli girişimlere kalkışarak planlanan her şeyin uzun sürenin ardından yoluna sokulması anlamına gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.