Kahve Falında El Görmek Ne Anlama Gelir?

                                  

Kahve falında el görmek, fal sahibinin sağlam bir karaktere sahip olduğunu semboller. Fal sahibinin çevresi tarafından güvenilir birisi olduğuna da yorulur. Lider özellikleri gelişmiştir. Falda el görmek, cömertlik, eli açıklık anlamlarına gelir.

Kahve falında el görmek birçok yorumcuya göre işleri titizlik ile yapıldığına, detaylı hareketlerden hiçbir zaman yanılma gerçekleşmediğine ve bu durumlardan dolayı fal sahibine karşı büyük bir güven duyulduğuna yorumlanır. Aynı şekilde kahve falında el görmek mülk sahibi olunacağına, yeni yatırımların büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında el izi görmek demek, süreklilik halinde özlem çekilmesi olarak yorumlanır. Fal sahibinin uzun süredir görmeyi arzuladığı bir insanın bulunduğuna ve bu insandan kısa sürenin ardından bir haber alınacağına yorulur. Kahve falında el yazısı görmek ise; fal sahibine yabancı olan bir insanın büyük bir etkisi, olumlu bir fırsatı ve hayallerini gerçekleştirecek adımların doğacağına yorumlanır.

Kahve falında el sıkışması görmek demek büyük bir anlaşma yapılacağını ve bu anlaşmanın ardından büyük başarıların geleceği anlamına gelir. Falda el uzatan bir adam görmek ise; fal sahibinin bir insandan borç para alacağına ya da vereceğine yorulur. Falda el öpmek demek aile büyükleri ile bir araya gelerek kısmetli işlere kalkışılmak olarak yorulur.

Kahve falında el kaldırmak fal sahibinin hayatında önemli değişiklikler meydana geleceğine işaret eder. Falda el açmak dileklerin ve hayallerin gerçek olacağına lakin bir süre daha çaba harcanılması gerektiğine işaret eder. Kahve tabağında el görmek ise; fal sahibi gönlü bol insanlar sayesinde yüksek yerlere geleceğine ve ailesinden de büyük destekler alacağına işaret eder.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.