Kahve Falında Domuz Görmek Ne Anlama Gelir?

                                      

Kahve falında domuz görmek berbat bir karaktere sahip insanları temsil eder. Fal sahibi kötü kalpli bir insan ile yakın zaman içerisinde muhatap olacağı anlamına yorulur. Bu insan fal sahibine kötülük getirecek ve işlerinin ters gitmesine neden olacaktır. Falda domuz görmek demek kin ve nefret besleyen, öç almak isteyen bir insan anlamına gelir. Aynı şekilde falda domuz görmek haram para kazanılacağı anlamına da gelir. Bunun sebebi Müslümanlık dininde domuz haram olarak kabul edilen bir hayvandır ve bu hayvanın görüldüğü her alanda haram olan eylemlerin gerçekleştirildiğine inanılır.

Kahve falında yaban domuzu görmek fal sahibinin çevresinde hain planlar kuran birisine işaret eder. Fal sahibinin ayağını kaydırmak için uğraşlar verilecek, kazancına göz dikilecek ve maddi zarara uğraması için kandırılacak olarak yorumlanır. Kahve falında domuz kafası görmek ise; aşk hayatında ayrılık ya da boşanma olarak yorumlanır. Aldatmayı semboller. Üçüncü şahıslar ilişkinin içerisinde yer alarak küçük problemler büyüyerek, ayrılığa getirecek demektir.

Kahve falında domuz burnu görmek demek her şeye burnunu sokan bir insanı semboller. Bu insan fal sahibinin hayatında var olan tüm olaylara burnunu sokarak her şeyi alt üst edecek demektir. Aynı şekilde falda zayıf bir domuz görmek demek iyi niyetlerin kötüye kullanılması olarak yorumlanır.

Kahve falında domuza binmek yanlış bir insan ile birliktelik anlamına gelir. Bu insan fal sahibinin hayatında yer edinen birisi de olabilir, yeni tanışacağı insanlar da olabilir. Kahve tabağında domuz görmek; hane içerisinde kavgaların, zıtlıkların ve fikir ayrılıklarının ortaya çıkacağı anlamına gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.