Kahve Falında Asa Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında asa görmek fal sahibinin kuvvetli ve kudretli bir kişiliği olduğunu semboller. Fal sahibi aşırı yardımseverdir ve bu durumdan dolayı çevresindeki insanlar onu fazlaca sever. Falda asa görmek, bolluk ve bereketin geleceğini, yakın zamanda yüklü paralar bulunacağını semboller. Lakin bazı fal yorumcularına göre falda asa çıkması iş hayatınca başarısızlıklara ve iflasa delalet ettiğini söyler.

Kahve falında bir elde asa görmek demek bazı insanlar size nasihat verecek anlamına gelir. Fal sahibi yakın zamanda birilerine danışma ihtiyacı duyacaktır ve öğüt alacaktır. Falda asalı bir adam görmek ise; fal sahibinin bilge birisinden akıl alacağı, yardım alacağı olarak yorumlanır. Bu bilge insan sayesinde fal sahibi mantıklı sonuçlar elde edecek demektir.

Falda asalı bir kadın görmek; fal sahibinin yakın çevresindeki bir kadından uyarı alacağı anlamına gelecektir. Uyaracak olan bu kadar fal sahibi hakkında endişelerini dile getirerek, fal sahibini tehlikelerden uzak tutmak isteyecek anlamına gelir. Lakin falda asalı bir dede görmek fal sahibinin ailesindeki büyük bir insanın yardım etmesi anlamına gelir. Bu yardım hem maddi olabilir hem de manevi olabilir, sonucunda aile içindeki sıkıntılar azalacaktır.

Kahve tabağında asa görmek demek; fal sahibinin hanesinin içinde aynı düşüncelere sahip birisi ile dayanışma içerisine girileceği anlamına gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.