İskambil Falında Kupa Serisinin Anlamları

Kupa Ası

Fal baktıran bir erkeği semboller. Fal sahibi bir kadınsa niyet etmiş olduğu erkek ya da hayatına girmekte olan erkeği ifade eder. Yanında açılan kartlarda fal baktırana karşı duyduğu sevgi ya da merak olup olmadığı anlamak mümkündür.

Kupa İki

Fal sahibinin hayatındaki insan ile buluşmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kupa Üç

Fal sahibinin sevdiği kişinin amaçlarını, gelecek planlarını, kaygılarını semboller. Eğer ki iyi kartların yanında açılmışsa kişi her istediğine ulaşacaktır lakin kötü kartların yanında açılmışsa önüne bir sürü engelin çıkacağına işarettir.

Kupa Dört

Değişiklikleri ifade eder. Bu değişiklik bir yer, iş ya da okul olabilir. Yanında açılan kartlar sonucunun iyi mi yoksa kötü mü olacağını semboller.

Kupa Beş

Fal sahibinin korkularını, ümitlerini ve beklentilerini semboller. İstenilen şeylerin olup olmayacağı konusunda bir fikir sunar.

Kupa Altı

Bir yükselişin sembolüdür. Bu yükseliş bir sınıf atlama, terfi alma ya da iş kaynaklı yükselmeler olabilir. Kartın yanında açılan kartlardan birinde karakter kartı mevcutsa bir insanın yardımı ile olacağına işaret eder.

Kupa Yedi

Şans ve talih kartıdır. Fal sahibinin yaşantısında ortaya çıkacak olan şanslı ya da şanssız olayları semboller. Çevresinde olumlu kartlar varsa şans gelir, olumsuz kartlar varsa şanssızlık sürer.

Kupa Sekiz

Alınacak olan başarıları semboller. Bu başarılar iş ya da okul hayatıyla ilgili olabilir.

Kupa Dokuz

Bir erkeğin kalbini semboller. Fal baktıran kişinin gönlünden geçen kişi ile gelecekte ciddi bir birliktelik hakkında fikir verir.

Kupa On

Sevinç gözyaşını semboller. Bu gözyaşı bir iş sonucunda alınacak olan sevindirici bir haberin ardından gelecektir. Sıkıntılı olaylar, hastalıklar ya da kötü giden süreçlerin biteceğine de işaret eder.

Kupa Vale

Fal sahibine erkeğin ya da sevgilinin düşüncelerini anlatan bir karttır. Erkeğin zihninden geçenleri, sevdiği kişiyi düşünüp düşünmediğini aktarır. Düşünceleri ve olaylar hakkında iyi ya da kötü bilgiler sunar.

Kupa Kız

Fal sahibi erkeğin akrabalarından bir kadındır. Etrafında açılan kartlara göre yorumlanır. Aile bağları ile ilgili açık ve net fikirler sunar.

Kupa Papaz

Fal sahibi erkeği ya da niyet edilen erkeği temsil eder. Bu kişinin fal sahibine karşı bir sevgisinin, ilgisinin olup olmadığını gösterir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.