İskambil Falında Karo Serisi Anlamları

                                           

Karo Ası

Müjdeli bir haber anlamına gelir. Etrafındaki kartlara göre bu haberin ne olduğu anlaşılabilir. Eğer bir ipucu yoksa bu haber beklenmeyen ancak çok sevindirecek bir haber olarak yorumlanır.
Eğer ki kartın etrafında bir insan figürü olan kart varsa bu haberi bir erkek ya da kadından alınacağına işaret eder.

Karo İki

Bu kart dışarıdaki bir kişinin yatağına işaret eder. Bu da fal baktıranla alakalıdır. Yasak bir ilişkiyi semboller.

Karo Üç

Açılımla birlikte başka bir haneyi temsil eder. Bu durum fal baktıranla alakalıdır. Yanında açılan kartlar doğrultusunda hanenin içindeki sıkıntıyı ya da sevinci belli eder.

Karo Dört

Bu kart bir çocuğu anlatır. İstenilen bir çocuk anlamına gelir ya da mevcut çocukları ifade eder. Etrafındaki kartlara göre çocuk sayısını, cinsiyetini, geleceğini kestirmek mümkündür.

Karo Beş

Bir hediyeyi semboller. Bir sevgiliden ya da yakın bir dosttan gelecek için güzel bir hediye de demektir. Yanında açılan kartlarla hediyenin fal sahibini ne kadar sevindirileceğini anlanabilir.

Karo Altı

Ufak çaplı bir sağlık sorununu işaret eder. Bu bir soğuk algınlığı ya da mevsimsel bir alerji olarak ifade edilebilir. Yanında açılan kartlarla birlikte bu durumun geçici mi yoksa kalıcı mı olacağı anlaşılabilir.

Karo Yedi

Bir dine olan inancı semboller. Yanındaki kartlar olumsuzsa, sıkıntılı bir dini vecibede olunduğunu ve bu durumdan uzaklaşılması gerektiğini işaret eder.

Karo Sekiz

Bu kart iş değişikliği anlamına gelir. Bir iş seyahati anlamına da gelebilir. Bu iş seyahati sırasında bir aşka fırsat olarak da yorumlanır.

Karo Dokuz

Bu kart yeni bir işe işaret eder. Yeni bir iş anlaşması, bir seyahat planı olarak da yorumlanabilir. Yanındaki kartlara göre işin iyi mi olacağına yoksa kötü mü olacağına karar verilir.

Karo On

Açılacak olan bir kapıyı işaret eder. Bu her zaman iyi anlama gelir. Bir yükselişin sembolüdür. Gelecekteki yenilikleri anlatır. Yanındaki kartlar olumsuzsa bu durumun altından zaferle sonuçlanacağını işaret eder, yalnızca zamana ihtiyaç vardır.

Karo Vale

Bir erkeği temsil eden bir karttır. Fal sahibi kadınsa, dikkatli olması gerekir bu kart açılımı ile. Bu kadını çevresindeki bir erkek kötü işlere amel edeceği anlamına gelir. Eğer ki bu kart bir erkeğe çıktıysa yine dikkatli olması gerekmektedir. Bu erkek içkiye ve kumara başlayabilir. Yanındaki kartlarla sadece kendisine zarar verecek bir erkeği mi yoksa kötü niyetli bir erkeği mi temsil ettiği anlaşılabilir.

Karo Kız

Bir kadın arkadaşı, akrabayı ya da dostu ifade eder. Etrafındaki kartlara göre iyi bir niyeti mi yoksa kötü bir niyeti mi temsil ettiği anlaşılabilir.

Karo Papaz

Bir uyarıyı işaret eder. Yakınlarda bulunan gizli bir erkek hayranı temsil eder.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.