Akrep Burcu Kadının Özellikleri

                                   

  • Elementi: Su
  • Gezegeni: Plüton
  • Rengi: Kırmızı, bordo, siyah
  • Günü: Salı
  • Uğurlu Sayıları: 8 – 11 – 18 – 22
  • Uğurlu Taşları: Yakut, Opal, Lal
  • En Sevdiği Şeyler: Gizem, tehlike, tıbbı bitkiler, deri kıyafetler
  • En Nefret Ettiği Şeyler: Basit insanlar, samimiyetsizlik, özel sorular
  • Gizli Tutkusu: Başkasının hayatına dair her şeye hakim olma isteği
  • Güçlü Yanları: Fiziksel güçte fazlalık, psikolojik direnç, sabır ve sükut
  • Zayıf Yanları: Kıskançlık, pasif – agresif tutum, bencillik

Akrep burcu kadınının güçlü bir iradesi vardır. Mahremiyeti önemserken bir yandan da kendi zayıf yönlerini bastırarak koruma altına alır. İnandığı kurallara daima sadıktır. Aşırı sahiplenir, gururludur, sadakatlidir ve her zaman yoğun duygular içerisindedir.

Akrep kadını zoru görünce uzaklaşan bir yapıda insanın yanında olamaz. Çünkü kendileri daimi olarak zoru başarmak için mücadele içerisine girer. Akrep kadını yüzeysel bakış açılarını sevmez. Her zaman hiç kimsenin ya da hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını kanıtlamaya çalışır. Dürüst ve samimidir. Bu durumdan dolayı Akrep kadını erkeği ile süreklilik içinde bütün halindedir. Akrep kadını sevdiği erkeğin karakterinin temiz olduğunu görmek ister. Bu sayede ekstra kıskançlık duyma ihtimali ortadan kalkar. Çünkü Akrep kadını ayakları yere sağlam basan, geleceği konusunda güven veren erkekleri ararlar.

Akrep kadını merhametlidir. Bu merhameti onun hayatı boyunca kendisini üzerek öğreten durumlarla öğrenir. Akrep kadını karşısındaki insanın zayıflığını ve karanlık duyguları en iyi şekilde kavrar. Çok fazla endişe duymazlar. Bununla birlikte günlük hayatlarında samimi duyguları göstermeyen ve davranışlarında zayıflık olan insanlara karşı tahammülsüzdür.

Akrep kadını sevdiği erkeğin acısını, hayallerini, yükünü görür ve gördüğü gibi de onları destekler. Her ne olursa olsun sevdiği insanın daima yanında olur. Akrep kadını kendisi gelişirken sevdiği erkeğin de gelişmesini ister. Herhangi bir kavga ya da tartışma sırasında akrep kadınının mantığını erkek ikna edemez ya da özür dilemezse, erkeğin davranışlarının ve tutumunun değişmesi gerektiğini düşünür. Bu kavgalardan sonra akrep kadınının gösterecek olduğu tavır, davranış ve tutumları erkeğe çok net belli eder. Bunu göstermesinin nedeni çektiği acıları karşı tarafa da yaşarmak istemesidir.

Akrep kadını girmiş olduğu iletişim ve ilişki gücünü elinde tutmak ister. Aynı şekilde Akrep kadını cinselliğe fazla önem verir lakin aradığını bulana kadar ya cinsellikten uzak durur ya da rastgele kişilerle cinsel ilişkiye girer. Konu her ne olursa olsun cinsellik akrep burcu kadını için bedensel ve düşünsel bir aktivitedir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.